Hakket oksekød og løg opskrifter
Wok med hakket kylling
35 min.
Glutenfri burger
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Kammuslinger på salat
10 min.
Hvedekernesalat
10 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Sommerrødbeder (Lisbeth Tordendahl)
50 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Pasta med svinekød og rosmarin
Krydrede oksespyd og grillede grøntsager
Krebinetter med bacon og svampe
Kødboller i stærk tomatsauce
Kuglegrillstegt roastbeef med majs, tomatsalsa og kartoffelsalat
1 t, 15 min.
Gammeldags forloren hare med kartoffelmos, grønne bønner, sauce og ribsgelé
50 min.
Oksesteg med mormor sovs
1 t, 10 min.
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Sandwich med oksebryst, sød sennep og syltede agurker
5 min.
Oksetyndsteg med ovnbagte kartofler
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Culotte med æble-mynte sambal
Karamelliseret rødløgschutney
Spaghetti med kalv i hvidvin, tomat og Karl Johan svampe
1 t, 30 min.
Æbleflæsk med øl og hyben