Gæste sommer frokost opskrifter
And med mandelrisotto og brombær
Salat med plukket and
30 min.
Stegt andebryst
35 min.
THISE – Skyrcreme med fløde og pære Belle Héléne
Spinatsalat med gedeost, lun pære, valnødder og fennikel
25 min.
Fransk æblekage
40 min.
Klatkager med skovbærkompot
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Flødestuvet spinat
4 t
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Fransk grønærtesuppe
1 t
Svinekæber med champignon og øl
Grillede koteletter med perlespeltsalat
35 min.
Mexicansk svinekotelet med majssalsa
45 min.
Svinekoteletter med gulerødder
30 min.
Svinekoteletter m/sursød rosinsauce
15 min.
Ovnstegte koteletter med topping
30 min.
Koteletter med Abrikos-Chilisauce
Svinekotelet med chilisauce
Stegt dansk svinekotelet med stuvede spinat
Kaffeglaserede herregårdskoteletter
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner med blomkålssalat
1 t