Gulerod, æble og agurk opskrifter
Gourministeriet
Bacon cheeseburger
30 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Græskar candy
15 min.
Blød polenta med rygeost og kål
30 min.
Pandestegte revelsben i øl og sennep
40 min.
Lammeculotte i øl
35 min.
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Holms karbonader
30 min.
Bøfsandwich med et påsketwist
30 min.
Fyldte croissanter med skinkesalat
15 min.
Pandestegt perlehøne med squash og avocado
35 min.
Ovnstegt Bornholmer gris med rødkål
30 min.
Appelsingløgg uden alkohol
15 min.
Frikadellesandwich med råsyltet rødkål
15 min.
Æbleflæsk med tranebær og mandler
25 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Agurksalat a la Holm
2 t
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Restemad
10 min.
Ovnbagt jomfruhummer med gulerodsbånd
30 min.
Luksus: Spaghetti bolognese
30 min.
Andelår med cremet flødesauce og kantareller
20 min.
Kokossuppe med ingefær, chili og rejer
30 min.
Lammerack med kantareller og rodfrugter
30 min.