Gr��nne asparges, nye kartofler og dampet laks opskrifter

Røget laks med broccoli og skyrcreme
15 min.
Spidskålssalat med avocadodressing
15 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Hvedekernesalat
10 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Krydrede oksespyd og grillede grøntsager
Krebinetter med bacon og svampe
Stegt laks med julekrydderier, appelsin og dadler
15 min.
Gammeldags forloren hare med kartoffelmos, grønne bønner, sauce og ribsgelé
50 min.
Oksesteg med mormor sovs
1 t, 10 min.
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Oksetyndsteg med ovnbagte kartofler
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Culotte med æble-mynte sambal
Hellefisk bagt med Karl Johan svampe
Græsk farsbrød med tzatziki og ovnstegte kartofler
1 t
Fransk kartoffelgratin
20 min.
Mig og min mad logo
Asiatisk nudelsalat
25 min.
Holms julemørbradgryde
25 min.
Flæskesteg med brunede kartofler
Kikærtebøffer med søde kartofler og spidskålssalat
Græskarsuppe med ingefær, appelsin og korianderyoghurt
45 min.
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Frisk pasta med laks, grønne asparges og spinat
20 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495