Gryderetter til gæster opskrifter
Skinkeschnitzler fra Umbrien
45 min.
Dansk gryde med svesker
45 min.
Cajun skinkeschnitzler med pastasauce
30 min.
Gazpacho
25 min.
Chevre Chaud - salat med pære og gedeost
10 min.
Appelsinsild
15 min.
Glaserede kæber med selleri
2 t
Bøffer af tyndstegsfilet med lun salat af agurk, kartofler og krydderurter
Krydret oksefars i ovn med chorizopølse, kartofler og spejlæg
Skinkemignon med blommesalsa
45 min.
Chili sin carne
Fyldte blæksprutter med svinekød
45 min.
Grillede kyllingeoverlår med grill-tomater og tzatziki med valnødder
1 t
Mørbrad Royal med rødvinskogt bacon, terrin af sommerkål og tomater og sauce diable
2 t, 30 min.
Stegt torsk med ratatouille
40 min.
Rørt laksetatar
20 min.
Mört tykstegsbøf med Risotto vendt i høvlet parmesan og citron
Salater med krydderbagt hokkaido
Gryderet med fasan, bacon, rødvin og fløde
45 min.
Chili sin carne
Gyldne fadkoteletter
15 min.
Fadkoteletter i champignon-løgsauce
45 min.
Gorgonzola med druer i balsamico-sirup
Osso Buco a la milanesa
3 t