Gr��nne asparges, nye kartofler og dampet laks opskrifter
Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Gløgg Den klassiske og den nye hvide gløgg
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Luksus koteletter i fad
35 min.
Kartoffelkage med marcipan
Flødestuvet spinat
4 t
Kikærtefrikadeller med rødbederåkost
40 min.
Sprød salat-wrap med græsk yoghurtcreme og koldrøget laks
Kartoffelsalat a la Kokkelandsholdet med kyllingefrikadeller
Frikadeller med kartoffelsalat
Laks med krebsesalat
BBQ marineret skinkesteg
20 min.
Traditionel hønsesalat
20 min.
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Vegetarisk burger med chilimayo og avocadocreme
1 t, 10 min.
Grillet Veggie-hotter med asparges
15 min.
Fisketatar med citron-mayo og syrlig grønt
Pålægsmadder til aftensmad
Chutneyglaserret hamburgerryg med kartoffelsalat
1 t, 5 min.
Indisk spinat med fetaost
Peberbøf med peberfrugter og kartofler
30 min.
Stegt rødspætte med sauce af champignon
Kåldolmere med hakket oksekød