Grønne asparges med æg, salat og krydderurter opskrifter
Hvide asparges i fløde- og sennepssauce
30 min.
Frisk salat med nye kartofler, blomkål og radiser
20 min.
Grillet flæsk med grønne asparges og løg
20 min.
Grillet ribeye med ost og hvide asparges
20 min.
Salat med aubergine, fennikel og tomat
20 min.
Kartoffelgratin med skinke
45 min.
Møre bøffer med sprødt grønt
30 min.
Smørstegte koteletter med grønne asparges
20 min.
Sprøde fiskefileter med smørstegte asparges
30 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Pandestegt indbagt pizza med barbeque, skinke og ost
1 t
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Vegetarisk spaghetti i tomatsauce med grøntsager
15 min.
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Frikadeller a la Holm
30 min.
Wok med stegt flankesteg og friske grøntsager
15 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers
15 min.