Grønne asparges med æg, salat og krydderurter opskrifter
Stegt pak choi med tahindressing og saltmandler
Kanelsnegle med snasket fyld
1 t, 30 min.
Chili con carne
45 min.
Dhal med fladbrød
2 t
Kåltacos med lunt asiatisk laksefyld
30 min.
Wraps med falafler
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Koldhævede æbleboller
1 t
One pot pasta med pesto og svampe
20 min.
One pot puttanesca med tomater, kapers og oliven
20 min.
Boller i karry med hakket kalve- og svinekød
45 min.
Italienske kødboller
30 min.
Boller i karry med brune ris, broccoli og mangochutney
40 min.
Grillede gulerødder med honning, citron og timian
25 min.
Risotto med mandler og blomkål
Åben ravioli med grønne bønner, svampe, babyspinat, parmesan og timiansmør
35 min.
Fyldt svinemørbrad med svampe og feta
Caesar salat
Fiskefrikadeller med sprød grønkålsalat og kartoffelbåde
40 min.
Smørrebrød med æg og rejer og urter
Dild-delle med blomkålssalat, saltbagte mandler og tatarsauce
45 min.
Barbequegris og coleslaw
Rejemad med asparges og en usædvanlig god urtedressing
Kammuslinger med avocadodressing