Grønne asparges med æg, salat og krydderurter opskrifter
Klassisk rejecocktail
Stegte ris med kylling og æg
Ris pilau med kylling og ristede mandler
1 t
Nøddebund med brombærcreme
Bagt knoldselleri med vesterhavsost og grillet grønt
Lynstegte bønner og oksekød med spicy kokosknas
15 min.
Frokostsalat med smørstegte kantareller og nye kartofler
Is-sandwich med brownie og vaniljeis
Grillede grøntsagssticks med portobellosvampe og tomater
20 min.
Is-sandwich med vaniljeis og krymmel
Syltede agurker
Pølsebrød
Fetadip med sød kartoffel- og bønnefritter
20 min.
Moules frites med aioli
Grillet lakseside
Bruschetta med tomat og hvidløg
15 min.
Pasta med ærtecreme, stegte tomater og basilikum
25 min.
Salat med tun, pasta, grønt og dilddressing
15 min.
Salat med entrecote og teriyaki
30 min.
Dahl med naanbrød
1 t, 15 min.
Kylling-linguine a la Carbonara
20 min.
Koldskål med æg og tykmælk
15 min.
Tomatsalat med nektariner og frisk mozzarella
Melonsalat