Gedeost forret opskrifter
Rødbededip med sprøde grøntsagsstænger
Samosa a la Holm
20 min.
Bruschetta med ristede svampe og parmesan
15 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Stegt sød kartoffel med marinerede rødløg
10 min.
Forret med lakserogn og vagtelæg
10 min.
Koldrøget laks med kantarel i selleri fløde
30 min.
Stegte cherrytomater med mozzarella, basilikum og hasselnødder
15 min.
Stegte tomater med mozzarella og basilikum
10 min.
Sprød tomatmad
10 min.
Skaldyrssalat med krebsehaler, laks og rejer
20 min.
Rejesalat på avocado
15 min.
Stegte svampe med ristet brød
20 min.
Hvidvinsdampet jomfruhummer
30 min.
Pandestegt kartoffelsalat med parmaskinke og creme fraiche
15 min.
Flanksteak stegt i øl med mandarin og blomme
30 min.
Marinerede tigerrejer i skål af kål
20 min.
Pandestegt spidskål med rygeost, citron og appelsin
20 min.
Linsesalat med græskar og gedeost
30 min.
Stegt laks med spidskål og sød soyasovs
20 min.
Røget laks med brombær i fløde
20 min.
Røget ørred med ristet rugbrød
15 min.