Forårets grøntsagsfrikassé opskrifter
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Pariserbøf med rodfrugttern
Laksemad med rødløg
20 min.
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Rugbrød med avokado
Rugbrød med laks
Rugbrød med radiser og rygeost
Rugbrød med kartofler og radiser
Grillet laks med grønne asparges og sennepsdressing
Syltede rabarber med vanilje
Dhal med fladbrød
2 t
Salat med Thise rav ost
25 min.
One pot med chorizo, fennikel og tomat
25 min.
Tomattærte med flødeostecreme
Asparges med parmesan, rucola og citronvinaigrette
15 min.
Suppe af grønne ærter med spidskål og kikærter
Frisk sommerlemonade
10 min.
Amagermad med hummus og gulerødder
Iskold rabarbersuppe
Stegte ris ala Claus Holm
15 min.
Whiskey Mule
Aperol Frosé