Forårets grøntsagsfrikassé opskrifter
Plantebaseret minestronesuppe
Spaghetti Puttanesca
30 min.
Grillet lammemørbrad i bagt croissant
30 min.
Kylling og Cæsar salat med fine ærter
30 min.
Pasta med ærtecreme, stegte tomater og basilikum
25 min.
Forårets skinkegryde
30 min.
Rå grøntsager skåret på sjove måder
Oksekød i fløde-yoghurtsauce med ærter
Hakkebøf med citronstuvede ærter og bacon
Kalvehakkebøffer med grøn biksemad
Flødeboller forklædt som påskekyllinger
Økologiske marengs med flødeskum og søde jordbær
1 t, 15 min.
Morten Heibergs påskekage
Vegansk sandwich med svampe
Klassisk rejecocktail
Hønsekødssuppe med laurbærblade og chili
Squashfrikadeller med spinat
30 min.
Pasta med grønkål, chili og parmesan
Spaghetti i sauce med aubergine, græskar og tomater
30 min.
Grillet brød med morgenost, figner og basilikum
15 min.
Pasta med spinat og laks
15 min.
THISE – Skyrcreme med fløde og pære Belle Héléne
Svinekotelet med chilisauce
Stegt dansk svinekotelet med stuvede spinat