Forårets grøntsagsfrikassé opskrifter

Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Pariserbøf med rodfrugttern
Laksemad med rødløg
20 min.
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Rugbrød med avokado
Rugbrød med laks
Rugbrød med radiser og rygeost
Rugbrød med kartofler og radiser
Grillet laks med grønne asparges og sennepsdressing
Syltede rabarber med vanilje
Dhal med fladbrød
2 t
Salat med Thise rav ost
25 min.
One pot med chorizo, fennikel og tomat
25 min.
Tomattærte med flødeostecreme
Asparges med parmesan, rucola og citronvinaigrette
15 min.
Suppe af grønne ærter med spidskål og kikærter
Mig og min mad logo
Frisk sommerlemonade
10 min.
Amagermad med hummus og gulerødder
Iskold rabarbersuppe
Stegte ris ala Claus Holm
15 min.
Whiskey Mule
Aperol Frosé
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495