Forår opskrifter
Dhal med fladbrød
2 t
Salat med Thise rav ost
25 min.
One pot med chorizo, fennikel og tomat
25 min.
Tomattærte med flødeostecreme
Asparges med parmesan, rucola og citronvinaigrette
15 min.
Suppe af grønne ærter med spidskål og kikærter
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Frisk sommerlemonade
10 min.
Smørrebrød á la Danmarks nationalret
Amagermad med hummus og gulerødder
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Iskold rabarbersuppe
Stegte ris ala Claus Holm
15 min.
Whiskey Mule
Aperol Frosé
Grillet lakseside
Fuldkornslasagne. Hertil tomatsalat
Røget laks med squashruller, salat og dildyoghurt
Pink snegle
Æble-agurkesalat, rugkerner og frikadeller
Gulerodskage
Pizza med bresaola, parmesan og ruccola
1 t, 30 min.
Karrysild med æble, rødløg og kapers
15 min.
Kanelstjernebrød med lækker remonce