Forretter med laks og tun opskrifter
Åben majspandekage med avokado og myntecreme
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Tunsalat med creme fraiche og sriracha
10 min.
Cremet mandelsuppe
35 min.
To slags nøddesmør
Flødestuvet spinat
4 t
Italienske kalveruller
25 min.
Sprød salat-wrap med græsk yoghurtcreme og koldrøget laks
Laks med krebsesalat
Nem tunmousse
Pastinakfritter med dip
Asiatisk tundip
Fisketatar med citron-mayo og syrlig grønt
Pasta med grillet peberfrugt
Små majspandekager med rejesalat
Laks bagt i folie med safransauce
Filorulle med champignoner
30 min.
Filet Royal med olivensauce
Solæg med løg, remoulade og kørvel
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Linguini i cremet svampesauce
Julesild med sherrymarinade
Grøn pastasalat med tun og æg
Laksemad med rødløg
20 min.