Forret, kylling opskrifter
Økologisk chili con carne med revet kylling og kidneybønner
2 t, 10 min.
Suppe med peberfrugt og soltørrede tomater
Arancini med estragonmayo og salvie
Caesar-salat med spidskål og sprød serrano
20 min.
Ginger-dream med GinISH og æble-solbær-cocktail med RumISH
10 min.
Ceviche med kammusling
Ærtesuppe med kammusling og champagne
45 min.
Salat med hvedekerner og jomfruhummer
Squashpasta med avocado og røget laks
15 min.
Juleand
2 t
Kyllingesalat med æbler og bladselleri
Røgede lakseroser og æblesalat med peberrod
Andesteg med stegte æbler og tranebær
3 t, 20 min.
Toast med radise-æblerygeost
Salat med grøn pesto, kål og kylling
Glaseret andebryst med nudler
2 t
Wok-amok med kylling
Risret med kalkun og kokos og grapefrugtsalsa
30 min.
Brie med grønt
Pizza med kylling og bacon
32 min.
Claus Holms julesylte med pulled pork
25 min.
Mormorkylling med argurkesalat, sukkerærter, hovedsalat og kartoffelmos
35 min.
Kold agurkesuppe
Sojamarineret laks med glasnudelsalat