Forret med øl opskrifter

Spinat fyldte flade brød serveret med puré af flækærter
Ølmarineret torsk
Små brød med estragoncreme, bresaola og appelsinkogte tranebær
20 min.
Kyllingesuppe med asparges
Bankekød med groft grønt
Braiserede porrer med tomater og laks.
Lakse-satayspyd med jordnøddesauce
Stegt laks med rejer og estragoncreme
Spyd med fisk og rejer på sprød salat
1 t
Wasabisild med sojakål
Græsk kyllingesuppe med citron
1 t, 40 min.
Wraps med rucola og avocado
Sprøde tortillas med krydret kylling
Sardiner med chermoula
Simrelammebov med øl og grønt
10 min.
Oksehaler
3 t
Focaccia med kartoffel og rosmarin
Focaccia med feta og tomat
Minestrone med svinekød og grøntsager
45 min.
Jomfruhummerbisque
Chili
Mig og min mad logo
Grillede mexicanske majskolber med avocadodressing
30 min.
Champignon gratineret med pesto og parmesan
15 min.
Salat med grillet ost, aubergine og sprøde brød
30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495