Forret med fidk opskrifter
Aioli til tun og kartoffelfad
30 min.
Pasta med broccoli, tun og citronsauce
Salat med confiteret andelår, nødder og figner
Gorgonzola- og parmesantærte
1 t
Padron-peberfrugter med pecorino
Muslinger a la creme
Samosaer med karry og kartoffelfyld
Tomatsalat med mozzarella og basilikum
10 min.
Bruschetta med frisk tomat
Panderistede muslinger
30 min.
Vanløse Blues
Hokkaido græskarsuppe med majstopping
40 min.
Koldrøget laks med kantarel i selleri fløde
30 min.
Salade Nicoise
Tuntærte med squash og karry
Røget laks med lun salat
Suppe af grillede peberfrugter og tomat
30 min.
Tunmousse med citrondampede gulerødder
Stegt fisk med grønt og kapers
20 min.
Kyllingespyd med peanutdip og sprød spidskålssalat
Krydrede pirogger med oksekødsfyld
2 t, 30 min.
Rugbrød med tunsalat og bagte tomater
1 t, 15 min.
Tortilla med majssalsa, guacamole og crispy "nuggets"
20 min.
Græsk bowl med kikærter, hummus og vegan "gyros"
25 min.
Buddha Bowl med Bimi
55 min.