Forret med fidk opskrifter
Sådan koges krebs
Skinkemignon Tonnato
45 min.
Fuldkornsbrød med pesto og ost
Dampede silderuller med peberrodscreme
Havtaskekæber på spid med nye kartofler og tzatziki
Crêpes med ost og forårsløg
1 t, 30 min.
Tærte med nye kartofler og frisk gedeost
1 t, 20 min.
Salat med Thise rav ost
25 min.
Tabbouleh med granatæblekerner og yoghurtdressing
Tzatziki med mynte
Squashruller med gedeost
Meze med sprøde pitastænger
40 min.
Avocado med rejer
15 min.
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Cream cheese board
Suppe med peberfrugt og soltørrede tomater
Arancini med estragonmayo og salvie
Ginger-dream med GinISH og æble-solbær-cocktail med RumISH
10 min.
Ceviche med kammusling
Ærtesuppe med kammusling og champagne
45 min.
Salat med hvedekerner og jomfruhummer
Kyllingesalat med æbler og bladselleri
Røgede lakseroser og æblesalat med peberrod
Toast med radise-æblerygeost