Forret grøntsager og æg opskrifter
Cuvette af ungkvæg med surt og sødt
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Fiskefrikadeller med løgkompot
Blomkålsfrikadeller
1 t
Kikærtepostej (Karina Schramm)
1 t, 10 min.
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Den slanke chili con carne
1 t, 5 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Kold tomatsuppe gazpacho
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Italienske kødboller med pizzakrydderi og parmesan
1 t
Grønsagstærte med butterdej
20 min.
Farsbrød med bagte løg og kartofler
1 t, 15 min.
Daube på svinebov
Pariserbøf med rodfrugttern
Kåldolmere - hvidkålsrouletter
1 t
Frikadeller med stuvet spinat
30 min.
Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder med kartofler
45 min.
Frikadeller med persillestuvede grøntsager
45 min.
Æggekage med chorizopølse
30 min.
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Kåldolmere med hakket oksekød
Falafelvafler
15 min.
Mexicanske morgenæg