Forret grøntsager og æg opskrifter

Cuvette af ungkvæg med surt og sødt
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Fiskefrikadeller med løgkompot
Blomkålsfrikadeller
1 t
Kikærtepostej (Karina Schramm)
1 t, 10 min.
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Den slanke chili con carne
1 t, 5 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Kold tomatsuppe gazpacho
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Italienske kødboller med pizzakrydderi og parmesan
1 t
Grønsagstærte med butterdej
20 min.
Farsbrød med bagte løg og kartofler
1 t, 15 min.
Daube på svinebov
Pariserbøf med rodfrugttern
Kåldolmere - hvidkålsrouletter
1 t
Frikadeller med stuvet spinat
30 min.
Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder med kartofler
45 min.
Frikadeller med persillestuvede grøntsager
45 min.
Æggekage med chorizopølse
30 min.
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Kåldolmere med hakket oksekød
Mig og min mad logo
Falafelvafler
15 min.
Mexicanske morgenæg
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495