Forårets grøntsagsfrikassé opskrifter
Cake pops med påskeslik
Stegte ris ala Claus Holm
15 min.
Fyldt svinemørbrad med svampe og feta
Mørbradgryde
45 min.
Kylling i karry med ananas og chili
30 min.
Pastasalat med æbler, figner, frisk spinat og kylling
Rødder og champignon med dijonkylling
Græsk bowl med kylling
Stegte ris med kylling og æg
Kyllingehapsere
30 min.
Hvid pizza med kylling, pancetta og spinat
1 t, 30 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Kylling-linguine a la Carbonara
20 min.
Sushi med teriyakikylling og avocado
Måltidssalat med røget mørbrad
30 min.
Stegt culotte med forårs grøntsager og saltbagte kartofler
1 t, 15 min.
Marinerede revelsben med sød kartoffel og appelsin
45 min.
Grillet kalvelever med søde kartofler
25 min.
Økologiske hotdogs med syltede løg, ramsløgsmayo & søde fritter
1 t, 25 min.
Krebinetter med kartofler og stuvede grøntsager
45 min.
Salat med tun, æg og kartofler
Salat med kerner, kartofler og hytteost
Pålægsdag
Rabarber, ovnbagte kartofler og kylling