Forårets grøntsagsfrikassé opskrifter
Pita med krydrede frikadeller, rødbedetzatziki og humus
40 min.
Kartoffelpizza med rucolasalat
2 t
»Bahn Mi« vietnamesisk sandwich med krydret kød, pickled gulerod og friske urter
Pajeon, koreanske pandekager med forårsløg og kimchi
Grillede rispapirs- »halvmåner« med krydret lam, ost og friske urter
Spicy asiatisk salat med kål, rodfrugter, grøn mango, urter og sesamristede rejer
Ginger ale
Tabouleh
Citronlemonade med urter
15 min.
Kold urtecreme
10 min.
Chimichurri
15 min.
Hurtige pizzatrekanter
Rødbededip med sprøde grøntsagsstænger
Kyllingelasagne med friske pastaplader
Frisk fettucine med peberfrugt, valnødder og parmesan
25 min.
One pot nudelsuppe med kylling, citrongræs, kål og koriander
Ovnbagt fisk med grønt og kaperssmør
Kylling one pot med rødder og oliven
One pot med butternut og tikka-masala
30 min.
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Rødspætteruller med spinat og grøntsager i rød karrysauce
40 min.
Fish-taco med grønt og lynsyltet rødløg
30 min.
Rødbedesalat med ristede nødder og cremefraiche
25 min.
Salat med chilibagte peberfrugter, mozzarella, oliven og rucola
35 min.