Forårets grøntsagsfrikassé opskrifter
Stegt pak choi med tahindressing og saltmandler
Dhal med fladbrød
2 t
Koldhævede æbleboller
1 t
One pot pasta med pesto og svampe
20 min.
One pot puttanesca med tomater, kapers og oliven
20 min.
One-pot-pasta med kødsovs
Asiatisk nudelsalat med kylling og grønt
Grillede gulerødder med honning, citron og timian
25 min.
Sliced bøf med bløde løg
Fyldt svinemørbrad med svampe og feta
Caesar salat
Pasta med spinat og laks
15 min.
Toast med sennepscreme, syltede rødløg, røget skinke og urteost
30 min.
Dild-delle med blomkålssalat, saltbagte mandler og tatarsauce
45 min.
Charcuteri med selleriremoulade
20 min.
Spaghetti i sauce med aubergine, græskar og tomater
30 min.
Økologiske hotdogs med syltede løg, ramsløgsmayo & søde fritter
1 t, 25 min.
One pot med chorizo, fennikel og tomat
25 min.
Tomattærte med flødeostecreme
Bananpandekager med blåbær
Mørbradgryde
45 min.
Squashfrikadeller med spinat
30 min.
Bananpandekager
Kyllingehapsere
30 min.