Flæskesteg af svinekam med sprød svær og traditionelt tilbehør opskrifter
Salat med grillet æble og gedeostebrød
40 min.
Rødbedepizza med rosenkål, kørvel og Vesterhavsost
1 t
Rødbeder med pære, za’atar og vinaigrette
50 min.
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Fish and chips med tatarsauce, ærtepuré og kartoffelchips
Bagt græskar med risotto og torsk
Cremet svampetoast
Grønkålssalat med æbler
Salat af spidskål med linser og sojaristede mandler
Pasta med grønkål, chili og parmesan
Pink rodfrugtcreme med smørristede Ingrid ærter
45 min.
Græskarmuffins med blåbær
1 t
Boller i karry med hakket kalve- og svinekød
45 min.
Klassiske koteletter i fad
40 min.
»Koteletter i øl« med pastinak og salvie
Hakkebøffer i fad med cremet tomatflødesauce
Knækbrød med havregrød
50 min.
Æblechutney
30 min.
Bagte tomater
Müslibar
40 min.
Stegt pak choi med tahindressing og saltmandler
Chili con carne
45 min.
Kåltacos med lunt asiatisk laksefyld
30 min.
Grøntsagscrumble med spidskål og tzatziki
45 min.