Fiskefrikadeller torsk laks serveret spinat karry opskrifter
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Vanillemarinerede rejer med mango
3 t
Pandestegt laks med sprød kål
30 min.
Fish and chips a la Holm
30 min.
Bruschetta med ristede svampe og parmesan
15 min.
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Stegt torsk med bacon, æble og coleslaw
15 min.
Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers
15 min.
Lynstegt laks med kikærter, kål og soya
15 min.
Lynstegt laks med spinat og spaghetti
15 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Lammeculotte med kikærter, soltørrede tomater og hummus
30 min.
Braiseret lam med karry, salatløg og friske koriander
30 min.
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.
Claus Holms kyllingebryst med pommes frites
30 min.
Ramensuppe a la Claus Holm
35 min.
Boller i karry med kål og naanbrød
30 min.
Nem chokoladekage med karamel
1 t
Sesamstegt oksekød med grønkål
20 min.
Ovnbagt kalvefrikasse
1 t, 10 min.