Fiskefrikadeller torsk laks serveret spinat karry opskrifter
Flødestuvet spinat
4 t
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Grillede koteletter med perlespeltsalat
35 min.
Mexicansk svinekotelet med majssalsa
45 min.
Svinekoteletter m/sursød rosinsauce
15 min.
Svinekotelet med æbler og timian
Stegt dansk svinekotelet med stuvede spinat
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Kaffeglaserede herregårdskoteletter
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Medaljoner med salvie og grillede grøntsager
30 min.
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Medaljoner med dildpesto
30 min.
Medaljoner i karry med marineret melon
20 min.
Medaljoner asian style
1 t, 30 min.
Grisen som elskede Mao
1 t, 30 min.
Æbleglaserede medaljoner med svampesalat
30 min.
Medaljoner med pasta og svampe
30 min.
Medaljoner med grønt fra Norden
1 t
Medaljoner 'Camembert frite'
1 t
Medaljoner med couscous, rodfrugter og estragon
30 min.
Medaljon med grøntsager, karrysauce og ris
30 min.