Fedtemad ost spejlaeg salade la mer opskrifter
Pasta med grønkålspesto
30 min.
Cremet perlebyg med vårmusseroner, syltede løg og revet ”fynbo”
Bagt grød med bær og nødder
Krydderstegte koteletter med blomkålsraita og rispilaf
30 min.
Hesselbo med æble-lakrids-smør
Andebryst med krydrede blommer.
Pannacotta med basilikum
Fastelavnsboller med vaniljecreme
4 t
Cremet byggrød med pære og luftigt kanelsmør
Boller med hamburgerryg og ost
15 min.
Salat med hele korn, agurk, nødder og friske urter
Kyllingesandwich med vafler, honning- og dijondressing
30 min.
Kyllingeburger med guacamole og frisk salsa
30 min.
Kammuslinger med avocadodressing
Mexikanske burgere med guacamole
40 min.
Lun croissant med Grube ost og skinke
20 min.
Sommerbrunch 1.0
3 stykker smørrebrød
2 t
Havre- og mandelkage serveret med blåbær og kvark
Vegansk mad: Klassiske frikadeller
45 min.
Stenbiderrogn på vafler
Svinekæber med bacon og æblecider
Klimagladere svensk pølseret med gulerodssalat
Pizza bianco med oksemørbrad, svampe og salvie
1 t, 30 min.