Cremet ris opskrifter
Tandooribagte persillerødder
Kikærtepande med kartofler og karry
20 min.
Tabbouleh med granatæblekerner og yoghurtdressing
Lammedeller med tabbouleh
Cremet yoghurt-sorbet med rabarbersauce
Krydderstegte koteletter med blomkålsraita og rispilaf
30 min.
Jordskokkesuppe toppet med chorizo
30 min.
Kokospandekager med ananassalsa
35 min.
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Pære-myntetærte
Pandekager med æblekompot og mandler
30 min.
Hjemmelavet burger med chorizo
30 min.
Bønne burrito
30 min.
Chili sin carne med søde kartofler, bønner og svampe
40 min.
Gullasch med urter og ris
Indisk lammegryde med ris og frisk koriander
1 t, 40 min.
Millionbøf med kartoffelmos
1 t
Økologisk chili con carne med revet kylling og kidneybønner
2 t, 10 min.
Ovnbagt bøf stroganoff
30 min.
Ovnbagt millionbøf
30 min.
Cheesecake med hvid chokolade og chokoladebund
1 t
Grillede skaftkoteletter og sommerlig salat med citrondressing
Kyllingesalat med æbler og bladselleri
Hvid æblepizza med pancetta, løg og timian