Claus holms kylling opskrifter
Kartoffelsalat a la Kokkelandsholdet med kyllingefrikadeller
Vaniljesyltede tomater
Stegte tomater med mozzarella og basilikum
10 min.
Majs på 3 måder
5 min.
Kylling i karry med grøntsager
1 t
Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Luksus koteletter i fad
35 min.
Kyllingeschnitzel med grønne bønner, mandler og salviesmør
Stegt banan med marcipan og dadler
10 min.
Kylling med kanel, karry, ærter og koriander
Traditionel hønsesalat
20 min.
Grillet Veggie-hotter med asparges
15 min.
Grillede pølser med 4 slags dip og pitabrød
20 min.
And med mandelrisotto og brombær
Yoghurtmarineret kylling på panden
40 min.
Krydret kylling med rodfrugter
50 min.
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Coq au vin med bacon, champignon og krydderier
1 t, 30 min.
Boller i karry med grøntsager og kokos
1 t
Teriyaki kylling
25 min.
Claus Holms kyllingebryst med pommes frites
30 min.
Gullash på panden med rødbede og mørk øl
20 min.