Claus holm simremad opskrifter
Stegt laks med julekrydderier, appelsin og dadler
15 min.
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Holms julemørbradgryde
25 min.
Hønsekødssuppe
2 t, 30 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Frisk pasta med laks, grønne asparges og spinat
20 min.
Grisen fra Marrakech med kikærter og fennikel
Måltidssalat med røget mørbrad
30 min.
Nytårshovedret
30 min.
Brunch med blåbærtrifli, avocado og muffins
45 min.
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Ovnbagt kalvefrikasse
1 t, 10 min.
Karrypulver - lav dit eget karrykrydderi
30 min.
Ristet toast med spinat og pocheret æg
30 min.
Familiens lasagne.
Pølsehorn ala Claus Holm
20 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Stegt kyllingebryst med ribs og salat
30 min.
Tomatsuppe på friske tomater med gremolata
Stegte tomater med mozzarella og basilikum
10 min.
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Luksus koteletter i fad
35 min.
Stegt banan med marcipan og dadler
10 min.
Kylling med kanel, karry, ærter og koriander