Claus holm simremad opskrifter
Tomatsuppe på friske tomater med gremolata
Stegte tomater med mozzarella og basilikum
10 min.
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Luksus koteletter i fad
35 min.
Stegt banan med marcipan og dadler
10 min.
Kylling med kanel, karry, ærter og koriander
Grillet Veggie-hotter med asparges
15 min.
Grillede pølser med 4 slags dip og pitabrød
20 min.
Krydret kylling med rodfrugter
50 min.
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Boller i karry med grøntsager og kokos
1 t
Claus Holms kyllingebryst med pommes frites
30 min.
Gullash på panden med rødbede og mørk øl
20 min.
Claus Holms sandwich med andebryst
15 min.
Claus Holms æbleflæsk
30 min.
Brændende kærlighed med et twist
30 min.
Simreret – Gullasch serveret i madbrød
Yoghurtmarineret oksekød med Garam Masala
1 t, 30 min.
Pilaf med oksekød
30 min.
Sugo med glaskål, rødder og peberfrugter
Indisk lammeret
30 min.
Ribbensteg
1 t
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.