Claus holm simremad opskrifter
Smørstegt nytårstorsk med tranebær
15 min.
Luksus: Smørrebrød
20 min.
Burger med stegt andebryst
20 min.
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Svinekæber med champignon og øl
Andesteg med appelsinbrunede kartofler og rødkål med valnødder
3 t, 15 min.
Ægge-soufflé med krydderpølser
30 min.
Græskarsuppe med tranebær
Pistaciekage med kardemomme og citronsirup
Chokoladecookies med kokos og havsalt
Selvsovsende fadbrownie
Croque Monsieurs abrikostærte
Chili sin carne med to slags bønner og mørk chokolade
30 min.
Linsesalat med fersken og serranoskinke
20 min.
Kartoffelpizza med bacon og krydderurter
27 min.
Marokkansk gulerodssuppe med grøntsagstopping
25 min.
Grøn wok med friterede nudler
25 min.
Mormors rustikke bålsalat af Nina Bendixen
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Sprød spidskålssalat med dadler og granatæble
20 min.
Holms ratatouille med oliven
20 min.