Claus holm brunkål opskrifter

Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Stegt laks med julekrydderier, appelsin og dadler
15 min.
Ovnbagt laks med pandestegte grøntsager
30 min.
Spinat-grønkålssuppe med blomkålssne og druer
30 min.
Frikassé med and, nye kartofler og asparges
30 min.
Kalvekoteletter med stegt græskar
25 min.
Kylling i karry med kokos og perlebyg
30 min.
Stegte nudler med kylling og tigerrejer
30 min.
Flæskestegssandwich på ristet rugbrød
30 min.
Medister
Hønsesalat - Claus Holm
10 min.
Kyllingekebab og sprøde grøntsager i rulle
30 min.
Sprød rødkål og kylling
10 min.
Kyllingetortilla med chorizo og grøntsager
30 min.
Røget oksehøjreb med kornotto
Stegt tomatsalat med aubergine
20 min.
Spicy gullash
30 min.
Svinekoteletter med svampe i flødesauce
45 min.
Frisk pasta med kantareller, radicchio, små tomater og bacon
10 min.
Simrelammebov med øl og grønt
10 min.
Luksus koteletter i fad
35 min.
Claus Meyers ketchup
55 min.
Squashspaghetti
15 min.
Tapas - 4x squash
25 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495