Kyllingetortilla med chorizo og grøntsager

Sådan gør du

  • 1 Kom hvidløgsolie på panden. 
  • 2 Form kyllingekødet til en flad, rund tortilla. Der er beregnet en tortilla pr. person i opskriften. 
  • 3 Krydr din tortilla med spidskommen, salt og peber. Steg den derefter på panden ved middelvarme i ca. fem minutter på hver side, eller til kødet er gennemstegt. 
  • 4 Imens din tortilla steges, skærer du salat, jordskok og bladselleri og tomater i små stykker. 
  • 5 Skær chorizo i strimler. 
  • 6 Når kyllingetortilla'en er færdigstegt, tages den af panden og lægges på en tallerken. 
  • 7 Læg nu grøntsagerne over din tortilla. Riv citronskal over og afslut med frisk timian. 
  • {{recipeDoneText}} Kyllingetortilla med chorizo og grøntsager

Tip

Høvl evt. lidt ost udover og servér et frisk stykke brød til. 

Opskriften er udviklet af