Røget oksehøjreb med kornotto

Lækre bøffer af højreb med rustikt tilbehør. Rygeostcremen i kornottoen komplimeterer de grillede bøffer godt og danner associationer til sprødt bacon. 

Sådan gør du

  • 1 Kog perlebyg i saltet vand efter pakkens anvisning og afkøl. Tænd ovnen på 80 grader.
  • 2 Vend tomater i olivenolie og krydr med salt, peber og timian. Sættes i ovnen, når den er varm.
  • 3 Krydr bøfferne på begge sider og brun dem på en meget varm pande i to minutter på hver side. Flyt kødet til en plade og kom timian på.
  • 4 Når tomaterne har været i ovnen i 15 minutter, skrues der op på 200 grader varmluft, og kødet sættes ind i 10 minutter, når ovnen er varm.
  • 5 Bland perlebyg med rygeost og skyr og smag til med sennep, salt og peber.
  • 6 Skræl gulerødder og riv dem i tynde, smalle strimler på et mandolinjern eller med en gulerodsskræller. Bland kornottoen og gulerødder og brug en ske til at anrette i små æg.
  • 7 Tag bøffer og tomater ud af ovnen og lad kødet hvile tre minutter, mens du anretter resten.
  • {{recipeDoneText}} Røget oksehøjreb med kornotto

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier