Brug af safran opskrifter
Ingefær-mojito
Lynstegte grøntsager med karry
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
THISE – Skyrcreme med fløde og pære Belle Héléne
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Portobello svampe med ris, grønkål og frisk chili
30 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Confit de canard med sprød salat
30 min.
Kylling i kålwok
Vegetarisk wokret med vandmelonskal
Ølandshvedepizza
13 min.
Grillet victoriafisk med safran-tomatsalsa
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Minipizza med frugtsalsa
Teriyaki kylling
25 min.
Indisk kylling med safran
Tun i wok
Økologisk røget ostesovs med frisk lauerbær
Økologisk salatdressing med druer, agurk og mynte
Lam med skovsyre og valnødder
15 min.
Figen- og oliventapanade med ingefær
15 min.
Bagt torsk med bønner i persillepesto
Tortillafest med kødsovs og sprøde grøntsager
Puré af knoldselleri