Brug af safran opskrifter

Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Pitabrød med rejer, mango og creme fraiche
35 min.
Pannacotta med basilikum
Poke bowl med and, grøn chili og mango
20 min.
Kyllingekødboller med pastasalat og mild tomatdressing
Kylling i karry med grøntsager
1 t
Ceviche på fladfisk med grillet grønt og chili
40 min.
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Majs med creme fraiche, ost og lime
Bradepande med safranboller
45 min.
Nem tunmousse
Pastinakfritter med dip
Hvidkålssalat
30 min.
Lammerest i pitabrød, snackpeber, rødløg, persille og fetadressing
Wraps med lam og avocadodip
Mig og min mad logo
Chokoladetærte med Oreo-bund
30 min.
Mig og min mad logo
Teriyaki kylling
25 min.
Marinerede grillstegte bovsteaks
45 min.
Laks bagt i folie med safransauce
Nakkefilet stegt i egen sky med urtemos
3 t, 45 min.
Chili sin carne - med plantefars
30 min.
Braiseret kylling med hyldeblomst
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Mac’n cheese med blomkål og forårsløg
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495