Brug af safran opskrifter
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Pitabrød med rejer, mango og creme fraiche
35 min.
Pannacotta med basilikum
Poke bowl med and, grøn chili og mango
20 min.
Kyllingekødboller med pastasalat og mild tomatdressing
Kylling i karry med grøntsager
1 t
Ceviche på fladfisk med grillet grønt og chili
40 min.
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Majs med creme fraiche, ost og lime
Bradepande med safranboller
45 min.
Nem tunmousse
Pastinakfritter med dip
Hvidkålssalat
30 min.
Lammerest i pitabrød, snackpeber, rødløg, persille og fetadressing
Wraps med lam og avocadodip
Chokoladetærte med Oreo-bund
30 min.
Teriyaki kylling
25 min.
Marinerede grillstegte bovsteaks
45 min.
Laks bagt i folie med safransauce
Nakkefilet stegt i egen sky med urtemos
3 t, 45 min.
Chili sin carne - med plantefars
30 min.
Braiseret kylling med hyldeblomst
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Mac’n cheese med blomkål og forårsløg