Brug af safran opskrifter
Sprøde fiskefileter med smørstegte asparges
30 min.
Pandestegt laks med sprød kål
30 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Papadum med lammemørbrad, fennikel og dressing
15 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Bagt hokkaido græskar med ribollita og stegte pølser
1 t, 15 min.
Pandestegt indbagt pizza med barbeque, skinke og ost
1 t
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Wok med stegt flankesteg og friske grøntsager
15 min.
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t
Portobello svampe med ris, grønkål og frisk chili
30 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Tortillas med gullasch, grønkål og creme fraiche
Tærte med gullasch, creme fraiche og ristede mandler
30 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn
30 min.
Braiseret lammeskank med gule ærter og jordskok
2 t, 10 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.