Brug af kogte kartofler opskrifter

Røget fisk med kærnemælksdressing
Smørrebrød de luxe
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Pitabrød med rejer, mango og creme fraiche
35 min.
Pannacotta med basilikum
Poke bowl med and, grøn chili og mango
20 min.
Kold nudelsalat med rejer, kål og mango
Kuller med ratatouille
Grillet laks med mangosalsa
30 min.
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Kartoffelpizza med rosmarin
30 min.
Mandelstegt fisk med stegte citroner
Kyllingekødboller med pastasalat og mild tomatdressing
Kartoffelsalat a la Kokkelandsholdet med kyllingefrikadeller
Majs på 3 måder
5 min.
Kylling i karry med grøntsager
1 t
Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Ceviche på fladfisk med grillet grønt og chili
40 min.
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Majs med creme fraiche, ost og lime
Luksus koteletter i fad
35 min.
Gløgg
Kartoffelkage med marcipan
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495