Brombã¦rsauce til ris a la mande opskrifter
Sandwich med bagt aubergine, hummus og mozzarella
3 t
Pasta arrabbiata med chili og tomat
45 min.
Bagt grød med gulerødder og nødder
45 min.
Pølsehorn med fuldkorn
2 t, 20 min.
Lasagne med hjemmelavet bechamelsauce
2 t
Fuldkornspizzasnegle
1 t, 20 min.
Vafler med havre
25 min.
Mini rugbrød med kakao
2 t
Ærtesuppe med broccoli og fuldkornsknas
45 min.
And a la Peking
Cheesecake med kirsebærsauce
Kyllingebryst med spinat i fad
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Indiske boller i karry
Lynstegte skinkestrimler og grøntsager
45 min.
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Krydrede basmatiris
30 min.
Indisk mørbradbøf med auberginesalsa
Nakkekoteletter med pande-broccoli
30 min.
Traditionel græsk moussaka
1 t, 30 min.
Kartoffelmos med kylling i karry
Skinkeschnitzel glaseret i honning og grønne peberkorn
30 min.
Wok med kylling og rosenkål