Braiseret svinekæbe selleri kålrabi gulerødder mørkt øl opskrifter

Trifli med kirsebær og mørk chokolade
Is med kirsebærsauce og mørk chokolade
Halloweenkage med smørcreme
Halloween græskarkage med appelsin og frosting
1 t
Gulerodsbrud
Frugtsalat med flødeskum
20 min.
Lasagne med hjemmelavet bechamelsauce
2 t
Spaghetti bolognese med bælgfrugter
Stegte nudler med oksekød og grønt
30 min.
Spidskålssalat med feta
Friske forårsruller med sesamstegte svampe
Marinerede grøntsager
20 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Hvedekernesalat
10 min.
Pastasalat med kylling
30 min.
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Æbleflæsk med øl og hyben
Krydret grøn linsesuppe
30 min.
Rød linsesuppe med creme fraiche og basilikum
40 min.
Rabarbertrifli med vaniljeskyr, ristede nødder og chokolade
1 t
Mig og min mad logo
Asiatisk nudelsalat
25 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495