Braiseret svinekæbe selleri kålrabi gulerødder mørkt øl opskrifter
Friske forårsruller med sesamstegte svampe
Marinerede grøntsager
20 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Hvedekernesalat
10 min.
Pastasalat med kylling
30 min.
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Æbleflæsk med øl og hyben
Krydret grøn linsesuppe
30 min.
Rød linsesuppe med creme fraiche og basilikum
40 min.
Rabarbertrifli med vaniljeskyr, ristede nødder og chokolade
1 t
Asiatisk nudelsalat
25 min.
Stegte nudler med oksekød og grønt
30 min.
Nougatboller med marcipanbund
Abrikos surprise
Hurtigt krydret øko brød til mad
Hønsekødssuppe
2 t, 30 min.
Gulerodskage med lavt sukker- og fedtindhold
Nordisk rygeostrumba-salat
Skinke Flanksteak og coleslaw i baguette
45 min.
Lobescoves med kødtern og rodfrugter
45 min.
Daube på svinebov