Brød bagt med groft mel og creme fraiche opskrifter
Cuvette af ungkvæg med surt og sødt
Paprikagryde
45 min.
Ølstegt svineskank
3 t
Brændende kærlighed - børnevenlig fremgangsmåde
30 min.
Fiskefrikadeller med løgkompot
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Blomkålsfrikadeller
1 t
Økologisk tomatsuppe med chorizo og cremefraiche
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Grønsagstærte med butterdej
20 min.
Brændende Kærlighed
30 min.
Farsbrød med bagte løg og kartofler
1 t, 15 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Pariserbøf med rodfrugttern
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder med kartofler
45 min.
Cremet spinatgryde med feta og fennikel
Indisk dahl med tomat
Linguini i cremet svampesauce
Julesild med sherrymarinade