Bagt laks med spinat opskrifter

Aspargestærte

20 min.
Gourministeriet

Hvid pizza med kylling, pancetta og spinat

1 t, 30 min.

Cremet og spicy mumsenumse pasta

Poppelgris med porrer bagt i butterdej

20 min.

Røget laks med pandestegte grønne og hvide asparges

15 min.

Ovnbagt knoldselleri med smørsauce

30 min.

Bagt græskar med syrlig creme fraiche dressing

30 min.

Stegt laks med julekrydderier, appelsin og dadler

15 min.

Æggepandekage med kylling, kikærter og kål

15 min.

Kalveschnitzel med bagte søde kartofler og løg

1 t, 30 min.

Pandestegt laks med sprød kål

30 min.

Ovnbagt jomfruhummer med gulerodsbånd

30 min.

Stegt andebryst med yoghurt

45 min.

Luksus: Smørrebrød

20 min.

Ovnbagt laks med pandestegte grøntsager

30 min.

Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater

15 min.

Stegte ris med palmekål og æg

15 min.

Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers

15 min.

Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering

Hjemmegjort gravad laks

10 min.

Vegetarpizza med kartofler og spinat

30 min.

Nytårssnacks

20 min.

Morgenmad med kant

10 min.

Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn

30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madleksikon
  • Om
  • Nyhedsbrev
  • Gå til coop.dk
  • COOP.DK SHOPPING

  • Stil spørgsmål
  • Nyhedsbrev
  • Vilkår
  • Om Cookies
  • Mobil webshop
  • Kundeservice
  • COOP.DK MAD

  • Sådan handler du på Coop.dk MAD
  • Salgs- og leveringsbetingelser
  • Holdbarhedsgaranti
  • Erhverv
  • Nyheder og presse
  • Kundeservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Partnerfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • OM COOP

  • Ugens tilbudsaviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Aktiv i Coop
  • Forbrugerservice
  • Alle opskrifter A-Å
  • MEGET MERE COOP

  • Sammen om bedre mad
  • Ansvarlighed
  • Coop Bank
  • Samvirke
  • morebox
  • Coop Analyse

© Copyright 2019 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Roskildevej 65, 2620 Albertslund
CVR-nr. 26259495