Asparges og courgettesalat med ristede græskarkerner opskrifter
Rejemad med asparges og en usædvanlig god urtedressing
Nem aspargessuppe
Cremet perlebyg med vårmusseroner, syltede løg og revet ”fynbo”
Friske forårsruller med rejer, asparges og mynte
Carpaccio med lakserognscreme
1 t, 20 min.
Pastasalat med rester
Asparges med trøffelmayo (Kirsten Skaarup)
Lynstegt oksekød med asparges
15 min.
Culotte af ungkvæg med hvide asparges og urtegrøn kartoffelærtemos
1 t
Nøddecreme med chokolade
30 min.
Rødspætte i sprød wonton
Claus Holms nemme rejesalat
20 min.
Luftig hindbærkoldskål med mandelkammerjunkere
15 min.
Pastasalat med laks og avocado-dressing
Butterdejspakker med asparges, parmaskinke og ost
25 min.
Soufflé med emmentaler
Gløgg-is
Åben ravioli med gedeost, broccoli, spinat og chili
Helstegt kylling med kantareller, balsamico og græskar
Jomfruhummer med grønne asparges og aioli
20 min.
Hvedeflutes med linser
Klassisk Risotto med ristede svampe
40 min.
Lam i mørk øl med kartoffelsalat og ramsløgspesto
Granolabrød