Alt i et gryde med hvidkål, gulerødder, oksekød, ris, kartofler og pasta opskrifter
Gulerodsbrud
Blomkålssuppe med persillepesto
45 min.
Moussaka
30 min.
Lasagne med hjemmelavet bechamelsauce
2 t
Spaghetti bolognese med bælgfrugter
Pizza med kartofler, asparges og rosmarin
Stegte nudler med oksekød og grønt
30 min.
Kyllingebryst med spinat i fad
Spidskålssalat med feta
Pasta i fad med feta og cherrytomater
Hakkebøf med bløde løg
45 min.
Friske forårsruller med sesamstegte svampe
Glutenfri burger
Marinerede grøntsager
20 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Hvidkålssalat med hjemmelavet dressing
10 min.
Hvedekernesalat
10 min.
Pastasalat med kylling
30 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Krydrede oksespyd og grillede grøntsager
Krebinetter med bacon og svampe