Alt i et gryde med hvidkål, gulerødder, oksekød, ris, kartofler og pasta opskrifter
Spaghetti bolognese med salat
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Svinekæber med champignon og øl
Svinekoteletter med gulerødder
30 min.
Svinekoteletter m/sursød rosinsauce
15 min.
Ovnstegte koteletter med topping
30 min.
Svinekotelet med æbler og timian
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Kaffeglaserede herregårdskoteletter
Frilandsgris med bagt squash, artiskok og kartofler
25 min.
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Medaljoner med blomkålssalat
1 t
Auberginesushi
Medaljoner med marokkanske krydderier
30 min.
Medaljoner med gratineret fennikel og rødløg
45 min.
Medaljoner med dildpesto
30 min.
Medaljoner asian style
1 t, 30 min.
Grisen som elskede Mao
1 t, 30 min.
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.