Alt i et gryde med hvidkål, gulerødder, oksekød, ris, kartofler og pasta opskrifter
Helstegt oksemørbrad med svampefyld
1 t
Dhal med fladbrød
2 t
Boller i karry med kylling - grønnere
1 t
Pappardelle med friske grøntsager og selleripesto
Grillet nakkefilet med løgkompot
2 t, 30 min.
Cassoulet
3 t
3 x sauce
30 min.
Hjortemedaljoner med enebær
Ærtesuppe med hummer og champagne
40 min.
Gratineret rødspættefilet med spinat og champignon
Kartoffelfad med skinke og løg
1 t
Varm kartoffelsalat
20 min.
Pizza bianco
Frikadeller med små kartofler og råsyltet kål
50 min.
Gissau
Sellerisuppe
Rodfrugtsuppe med krydrede kødboller
Lynstegt marineret lever
Forloren hare med rodfrugter
Klassisk and
Pasta med broccoli og pinjekerner
Rodfrugter i kokosmælk
Tortilla med squash, løg og kartofler
Gratineret æggekage deluxe