Æg, porre, skinke opskrifter
Ovnstegt and med porrer
3 t, 30 min.
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Fyldte artiskokbunde med serranoskinke
45 min.
Vanillemarinerede rejer med mango
3 t
Kartoffelgratin med skinke
45 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Bagt hokkaido græskar med ribollita og stegte pølser
1 t, 15 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Pandestegt indbagt pizza med barbeque, skinke og ost
1 t
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Skinkeschnitzel med bacon og grøntsager i tomatsauce
30 min.
Stegt flæsk med porrer og knoldselleri
15 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn
30 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Claus Holms fastelavnsboller - med to slags kagecreme
35 min.
Måltidssalat af flæskesteg rester
15 min.
Vegetarisk æggekage
30 min.