Tema

Scoremad

Maden kan måske ikke gøre det alene ‒ men den kan hjælpe dig godt på vej! Her finder du inspiration til de bedste retter, der er skabt til at gå lige i hjertet, på ham eller hende, du har et godt øje til.

Servér din kærlighed

Har du inviteret din flirt på romantisk middag? Eller har du lovet din udkårne en ekstra lækker aften? Bare rolig: Vi skal nok hjælpe dig med, hvordan du sammensætter en udsøgt menu, der vil få kærligheden til at boble i både hjertet og maven på ham eller hende, du har varme følelser for.

Mad som kærlighedserklæring

Et godt, veltillavet måltid er den sande kærlighedserklæring. I virkeligheden handler det ikke så meget om, hvad du serverer, men hvad din udkårne kan lide - og om det er lavet med kærlighed. Når det er sagt, er der selvfølgelig en række klassiske fif, der altid virker. Et eksempel er kombinationen af bær og chokolade. Det kan være de klassiske chokoladedyppede jordbær ‒ eller en lækker chokolademousse med hindbær.

Mad, der sætter amorinerne fri

Hvad end du er på udkig efter at vinde hans hjerte med en saftig bøf og sprød bacon, eller gerne vil forkæle hende med delikat sushi og syndig chokolade, er du landet det rigtige sted. Vi har samlet de bedste opskrifter på scoremad - både lette forretter, forførende hovedretter og søde desserter. 

God fornøjelse – og held og lykke!