Tema

Nem mad til gæster

Gode idéer til de særlige stunder med gæsterne

Fødselsdagsmiddag, tøsemiddag, herremiddag, luksusmiddag ... Kært barn har mange navne, men nogle gange skal det også bare være: Nem middag! 

Ukompliceret gæstemad

Der findes næppe noget hyggeligere end at mødes med venner og familie over en god middag, men af og til skal det gå lidt hurtigt. Heldigvis behøver lækker mad ikke være lig med flere timer i køkkenet - det kan sagtens være let at lave.

Marinade til en nem middag

Vidste du, at du let kan forberede dig til rigtig god smag? Med en god marinade kan du på én gang tilføje smag til kød og grøntsager, og spare dyrebar tid som du kan bruge med dine gæster. Prøv eksempelvis sojamarinerede nakkekoteletter eller svinekoteletter marineret i ahornsirup og balsamico. Lav gerne marinaden dagen forinden og lad dine råvarer trække den gode smag i køleskabet indtil tilberedning. Så er der nem gæstemad på ingen tid!

Kræs for dine gæster med rester

Gør det let for dig selv og benyt anledningen til at få tømt ud i køleskabet. Kød og grøntsager kan let få nyt liv i en wok- eller pastaret eller forvandles til skønne grillspyd. Prøv f.eks Claus Holms opskrift på en hurtig wokret med oksekød og grøntsager. Find opskriften, og meget mere inspiration til hvordan du kan forvandle køleskabets indhold til en lækker gæstemiddag, i opskrifterne herunder.

God fornøjelse og velbekomme!