Sushi med lynsvitset tun

Sushi med lynsvitset tun

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Snit løget i tynde skiver, og hak korianderen groft.
  • 2 Stryg tunbøfferne med salt, peber og chili.
  • 3 Varm en pande eller grillpande op, så den er meget varm, og steg tunbøfferne meget hurtigt på begge sider, højst 30 sek.
  • 4 Svits derpå løg og koriander på panden i 1 min.
  • 5 Skær tunen ud i ½ cm tykke skiver.
  • 6 Tryk risene sammen i hånden til 20 små boller. Skyl hånden i koldt vand imellem hver bolle, så risene ikke hænger fast i fingrene.
  • 7 Klem en skive tun om hver risbolle.
  • 8 Kom en lille top svitset løg og koriander ovenpå tunen, og drys med fintsnittet forårsløg.
  • {{recipeDoneText}} Sushi med lynsvitset tun

Tip

Når du anvender rå fisk til sushi, skal fisken have været frosset ned ved minus 20 grader i mindst 24 timer.

Opskriften er udviklet af