Tema

De bedste opskrifter på pizza

Den perfekte kombination mellem den sprøde bund, smeltede ost og salte topping. Pizza er et hit for store og små, og derfor fortjener den italienske spise selvfølgelig sin helt egen opskriftsamling.

Pizza for hele familien

Pizza er et ægte familiehit. Det er de færreste børn, der ikke elsker pizza, og det skyldes måske, at pizzaen kan tilpasses selv de mest kræsne smagsløg. Der er næsten ingen topping, der ikke går an. Samtidig er pizza også en oplagt måde at få de små hoveder inddraget i madlavningen. Det er nemlig en leg for børn at lave deres helt egen pizza ‒ og så synes de ofte, at den smager endnu bedre end mors og fars!

Pizza for de voksne

Pizza er også en comfort food for de voksne. Her får man virkelig mulighed for at kombinere de smage, man holder allermest af. Skal det være gedeost og figner? Eller måske svampe og trøffelolie? Du bestemmer selv, hvor avanceret en pizza du vil lave - men spørger du italienerne, er en vellykket pizzatopping begrænsningens kunst. Jo enklere des bedre. 

Den perfekte pizzabund

At lave den perfekte pizzadej er et kunststykke. Pizzabunden skal være tynd og sprød, men samtidig smagfuld. Du kan komme tættere på en sprød pizza ved at investere i en pizzasten, mens den perfekte dej er lidt en smagssag. Nogle foretrækker den klassiske, mens andre nyder den dybe smag i en pizzadej med fuldkorn.

Med andre ord kan din pizza blive præcis, som du vil have den. Skal det være en kartoffelpizza, en margherita eller måske en fuldkornspizza, du vil servere i aften?