Tema

15 nemme opskrifter på saftige bøffer

Sprød skorpe og saftigt indre

En god, saftig bøf går du stort set aldrig galt i byen med, hvad end du skal serverer en dejlig middag for dine venner, har familiebesøg eller bare skal imponere en helt særlig person med noget godt på tallerkenen. 

Den klassiske: Bøf bearnaise

Hvis du vil gå den helt klassiske vej, når det kommer til tilbehøret til din bøf, så skal dit valg falde på en god bearnaise og sprøde fritter. Du kan selvfølgelig købe din bearnaise færdiglavet, og vi har altid et godt færdiglavet alternativt i Coops butikker klar til dig. Men du kan også kaste dig ud i at lave din egen bearnaise. Det er slet ikke så svært, som du måske tror – se bare med her, hvor huskokken Holm guider dig, trin for trin, til en velllykket, hjemmelavet bearnaise. Den gode Claus Holm har også kreeret en lille videoguide til, hvordan du laver de helt perfekte, hjemmelavede pomfritter – se den her og så er det bare at gå i gang i køkkenet. 

De sjove: Med majs og mango eller i kafferub med Savannah-slaw

Har du lyst til at prøve noget andet end den klassiske bøf bearnaise, har vi selvfølgelig også et par idéer på det klar til dig. Hvad med velstegt bøf serveret med mange og majs? Eller hvad med at krydre din bøf med en god kafferub og servere den sammen med en spændende Savannah-slaw? Find begge opskrifter nedenfor. 

Sådan steger du den perfekte bøf 

Tilbehøret til bøffen er vigtigt - men hvad der især er vigtigt er, at du ikke ødelægger din bøf ved at tilberede den forkert. Der er ikke noget værre end at skulle tygge sig igennem en grå og sej bøf, vel? Undgå bøf-katastrofen og tag ved lære af Claus Holm, som i denne lille video lærer dig, hvordan du steger en bøf til perfektion