Krydret bøf og bønnesalat med bacon

Krydret bøf og bønnesalat med bacon

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Oksebøf

    Smør oksebøfferne med dijonsennep i et tyndt lag på begge sider, og krydr med estragon, salt og peber.

  • 2

    Steg bøfferne på en (grill)pande i ca. 3-4 minutter på hver side.

     

  • 3

    Salat med kartofler

    Skær bacon i tern, og steg den sprød på en tør pande.

  • 4

    Afdryp bacon på fedtsugende papir.

  • 5

    Nip bønnerne, og kog dem i letsaltet vand i 3 minutter.

  • 6

    Hæld vandet fra, og skyl med koldt vand, så bønnerne bevarer den grønne farve.

  • 7

    Pil og skær skalotteløg i fine ringe.

  • 8

    Pil de kogte kartofler, og skær dem i skiver.

  • 9

    Skyl salaterne, og skær dem i mindre stykker.

  • 10

    Bland alle ingredienserne til salaten sammen i en skål. 

  • 11

    Salatdressing

    Rør sennep med balsamicoeddike og honning. 

  • 12

    Tilsæt olivenolie lidt efter lidt, mens du rører rundt. 

  • 13

    Smag til med salt og peber, og dryp dressingen over salaten. 

  • 14

    Servér salaten sammen med bøfferne.

  • {{recipeDoneText}} Krydret bøf og bønnesalat med bacon

Opskriften er udviklet af