Krydret bøf og bønnesalat med bacon

Krydret bøf og bønnesalat med bacon

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Oksebøf

    Smør oksebøfferne med dijonsennep i et tyndt lag på begge sider, og krydr med estragon, salt og peber.
  • 2 Steg bøfferne på en (grill)pande i ca. 3-4 minutter på hver side.  
  • 3

    Salat med kartofler

    Skær bacon i tern, og steg den sprød på en tør pande.
  • 4 Afdryp bacon på fedtsugende papir.
  • 5 Nip bønnerne, og kog dem i letsaltet vand i 3 minutter.
  • 6 Hæld vandet fra, og skyl med koldt vand, så bønnerne bevarer den grønne farve.
  • 7 Pil og skær skalotteløg i fine ringe.
  • 8 Pil de kogte kartofler, og skær dem i skiver.
  • 9 Skyl salaterne, og skær dem i mindre stykker.
  • 10 Bland alle ingredienserne til salaten sammen i en skål. 
  • 11

    Salatdressing

    Rør sennep med balsamicoeddike og honning. 
  • 12 Tilsæt olivenolie lidt efter lidt, mens du rører rundt. 
  • 13 Smag til med salt og peber, og dryp dressingen over salaten. 
  • 14 Servér salaten sammen med bøfferne.
  • {{recipeDoneText}} Krydret bøf og bønnesalat med bacon

Opskriften er udviklet af