Bøf med stegte grøntsager og bagte kartofler

Sådan gør du

  • 1

    Tilbehør

    Tænd ovnen på 200°.

  • 2

    Skrub kartoflerne, og fordel dem på en bradepande beklædt med bagepapir. Dryp med olie, og drys med salt.

  • 3

    Steg kartoflerne i ovnen i ca. 30 minutter, til de er gyldne og møre. Sæt evt. kartoflerne på træspyd før servering.

     

  • 4

    Bøffer

    Pensl bøfferne med olie, og steg dem på en pande i ca. 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.

  • 5

    Pil og skær hvidløg i tynde skiver på langs.

  • 6

    Skyl og hak persil­len.

  • 7

    Drys bøfferne med hvidløg og persille kort før servering.

     

  • 8

    Estragondressing

    Hak estragonen, hvis du bruger frisk estragon.

  • 9

    Rør ingredienserne til dres­singen sammen, og lad den trække på køl. 

  • 10

    Stegte grøntsager

    Skyl broccolien, og del den i små buketter. 

  • 11

    Pil majskolberne fri for blade og tråde, og skær majskernerne af kolberne med en skarp kniv. 

  • 12

    Steg broccolibuketterne i lidt olie på en pande, til de er let ristede. Krydr med salt og peber. 

  • 13

    Tilsæt majskerner, og rist, til de er flot gyldne. 

  • 14

    Anretning

    Dryp med balsamicoeddike, og servér straks sammen med bøffer, kartofler og estragondressing

  • {{recipeDoneText}} Bøf med stegte grøntsager og bagte kartofler

Opskriften er udviklet af