Æg, kartofler, spidskål opskrifter
Røget fisk med kærnemælksdressing
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Børnelørdagsfrokost med makrel i tomat
15 min.
Quinoafrikadeller med mango-gulerodssalat
Små marcipankager med frugt og bær
1 t
Salat af spidskål med linser og sojaristede mandler
Kartoffelpizza med rosmarin
30 min.
Indiske boller i karry
Mandelstegt fisk med stegte citroner
Sprød salat med mandler, persille og hyldeblomstdressing
Cordon bleu med comté
Julebrownies
Micki Cheng
Kærnemælkshorn med æbler og karamel
45 min.
Kyllingekødboller med pastasalat og mild tomatdressing
Kartoffelsalat a la Kokkelandsholdet med kyllingefrikadeller
Majspandekage med grøntsagsrester
Åben majspandekage med avokado og myntecreme
Cookies med marcipan og nougatsmag
Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Blåbærkoldskål med skyr & mysli-topping
30 min.
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Luksus koteletter i fad
35 min.
Grillet æble med råcreme og nøddecrumble