Tilberedning i ovn opskrifter
Ristede paprika- og røgmandler
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Majs med creme fraiche, ost og lime
Krydret kylling med rodfrugter
50 min.
Ølstegt svineskank
3 t
Janssons fristelser
1 t, 15 min.
Leverpostej med bacon og champignon
20 min.
Laks med tomat og mandler
Medisterpølse i ovn med sovs, spidskål og gulerødder
30 min.
Traditionel opskrift på æbleflæsk
Kylling med druer og bønner
Falafel med blomkålssalat
40 min.
Vegansk Hokkaidosuppe
Hjorteryg med svampe og krydderurter
Ovnstegt and med porrer
3 t, 30 min.
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Stegt andebryst med papadum
30 min.
Lammekølle provencale
1 t, 30 min.
Ovnbagt laksefilet med salat
Ovnbagt laks med pandestegte grøntsager
30 min.
Sardiner med chermoula
Torsk bagt i bagepapir med citron, basilikum og tomat/squash salat
Svinekoteletter med svampe i flødesauce
45 min.
Kalvetykkam med tomater og urtedrys