Svingemørbrad med æbler og timian pore opskrifter
Cuvette af ungkvæg med surt og sødt
Ølstegt svineskank
3 t
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Æbleflæsk af svinebryst, stegestykke
30 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Økologisk tomatsuppe med chorizo og cremefraiche
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Grønsagstærte med butterdej
20 min.
Farsbrød med bagte løg og kartofler
1 t, 15 min.
Daube på svinebov
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Oksehaler
3 t
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Linguini i cremet svampesauce
Risotto med stilton
Mac’n cheese med blomkål og forårsløg
Fyldig suppe med ising
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Jordskokkesuppe med espresso
30 min.
Medisterpølse i ovn med sovs, spidskål og gulerødder
30 min.
Meyers boller i karry med fløde og masser af karry
2 t
Boller i karry med kylling - grønnere
1 t
Grillet nakkefilet med løgkompot
2 t, 30 min.