Små tapas gedeost opskrifter
Stegte løg i skal med hyldeblomsteddike og agavesirup
20 min.
Stifado (græsk gryderet)
15 min.
Fuldkornspasta med spinat, rodfrugt og pinjekerner
Fuldkornspasta med spinat, rodfrugt og pinjekerne
Caesar-salat med spidskål og sprød serrano
20 min.
Ginger-dream med GinISH og æble-solbær-cocktail med RumISH
10 min.
Æggewraps med ost, skinke og sennepssalat
Babyleaves med jordskokker og æbler
Squash-æblemarmelade
Hyldebærsaft
30 min.
Flæskesteg med bagte æbler med rødløg, rosmarin og honning samt grønkålssalat med æbler
1 t, 30 min.
Grøn gris med salvie
1 t, 30 min.
Æble-pærechutney
Karamelliseret æble med yoghurtcreme
Gunnars torsk i fad
Toast med radise-æblerygeost
Nakkefilet glaseret i ahornsirup, æbleflæsk som Mille Feuille og lun waldorfsalat
4 t
Julens æbletærte
1 t
Æble-rabarbermarmelade
40 min.
Vegetarburger
Pitabrød med skinke og grønt
Pizza med kylling og bacon
32 min.
Rugbrødssandwich med ribbensteg og æble-sennepsdressing
Frisk pasta med rødbede og pulled laks