Skorzonerrødder bagt i bacon og rosmarin opskrifter

Ølstegt svineskank
3 t
Brændende kærlighed - børnevenlig fremgangsmåde
30 min.
Brændende kærlighed med rødbeder
30 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Blomkålsfrikadeller
1 t
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Brændende kærlighed
30 min.
Brændende Kærlighed
30 min.
Farsbrød med bagte løg og kartofler
1 t, 15 min.
Daube på svinebov
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Rosmarinstegt nakkefilet
1 t, 30 min.
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Æggekage med chorizopølse
30 min.
Lasagne med svampe og grønne linser
Leverpostej med bacon og champignon
20 min.
Lynstegt marineret lever
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Tatar med salat og bacon
30 min.
Bagte små græskar med dressing og spinat salat
1 t
Helstegt oksemørbrad med svampefyld
1 t
Pizza bianco
Forloren hare med rodfrugter
Frikadeller med havregryn og dadler
50 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495