Skorzonerrødder bagt i bacon og rosmarin opskrifter

Adventsbrunch
Speltflutes med nødder
15 min.
Fransk kartoffelgratin
20 min.
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Små nigellabrød
45 min.
Holms julemørbradgryde
25 min.
Nektariner og jordbærcreme
Luciaboller
1 t, 10 min.
Lammekølle med tabouleh og yoghurt-dip
1 t, 20 min.
Daube på svinebov
Helstegt svinemørbrad med bacon
30 min.
Nytårshovedret
30 min.
Mørbrad Royal med tomatsauce, bagte hvidløg og pasta
45 min.
Key lime pie
6 t, 20 min.
Traditionel græsk moussaka
1 t, 30 min.
Karamel- og chokoladekage
Luftige fuldkornsboller
Bagte radiser med mynte og feta
Mig og min mad logo
Brunch med blåbærtrifli, avocado og muffins
45 min.
Tarte tatin med nektarin og myntegranité
Fivespice-krydret andesteg
Spinatfyldte flade brød serveret med pure af flækærter
1 t
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Mig og min mad logo
Pasta Carbonara med bacon
20 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495