Salat, æg, tun og kartofler opskrifter
Parmesanpaneret kylling med hvidløgsgrønt og ærtemos
30 min.
Dampede silderuller med peberrodscreme
Pastasalat med laks
Tærtebund med gårsdagens croissanter
Efterårsbrunch 2.0
Efterårsbrunch 1.0
Havtaskekæber på spid med nye kartofler og tzatziki
Spidskålssalat med kærnemælksdressing
Laksetærte med dild og feta
1 t, 40 min.
Crêpes med ost og forårsløg
1 t, 30 min.
Æbletærte med krummer og yoghurt
45 min.
Tærte med nye kartofler og frisk gedeost
1 t, 20 min.
Boller i karrysauce med yoghurt og æbler i tern
30 min.
Fuldkornssnegl med dadler og nødder
Rugbrødssandwich med torskerognssalat
Rugbrødssandwich med tunsalat
Vinterbrunch 1.0
Kartoffelsalat med krydderurter og flute
Grovpizza med karamelliserede rødløg og rødbede
Efterårspålægsaften
Grove små citronmuffins med blå birkes og ingefær
Æggemad med sild og karseskyr, voksen
Æggemad med sild og karseskyr, barn
Sommerkage med friske bær