Salat, æg, tun og kartofler opskrifter
Grillede kalvekoteletter med thai coleslaw og sesamristede kartofler
40 min.
Cæsarsalat med kalvetern
30 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Bøf med citronmarinade
40 min.
Små kødboller
10 min.
Stegt pak choi med tahindressing og saltmandler
Kanelsnegle med snasket fyld
1 t, 30 min.
Chili con carne
45 min.
»Koteletter i øl« med pastinak og salvie
Kåltacos med lunt asiatisk laksefyld
30 min.
Koldhævede æbleboller
1 t
Boller i karry med hakket kalve- og svinekød
45 min.
Italienske kødboller
30 min.
Boller i karry med brune ris, broccoli og mangochutney
40 min.
Grillede gulerødder med honning, citron og timian
25 min.
Risotto med mandler og blomkål
Fyldt svinemørbrad med svampe og feta
Caesar salat
Fiskefrikadeller med sprød grønkålsalat og kartoffelbåde
40 min.
Smørrebrød med æg og rejer og urter
Kartofler med urtecreme og bacon
1 t, 30 min.
Stegt sød kartoffel med marinerede rødløg
10 min.
Barbequegris og coleslaw
Rejemad med asparges og en usædvanlig god urtedressing