Salat nicoise salat med frisk tun, æg og oliven opskrifter
Claus Holm: Risotto med grønt og parmesan (vegetar)
45 min.
Stegt andebryst i appelsin og ingefær
30 min.
Vegetar burger med kikærtebøf og urtedressing
30 min.
Risotto med muslinger til 10 personer
Nøddefrikadeller med cognac og krydderurter
30 min.
Nøddefrikadeller med cognac og krydderurter
Salt æbletrifli med rødkål og peberrodscreme
Fuldkornsmuffin med æble og kanel
Bøgehattetærter med bønne-æblesalat
Æble- og savoykålssalat
Waldorfsalat med blåskimmelost
Æbleflæsk med øl og hyben
Krydret frugtkage med whiskyglasur
2 t
Æbleflæsk af svinebryst, kogestykke
1 t
Æblekage med rosmarinflødeskum
Havregrød med frugt og hyldeblomstsirup
10 min.
Roulade med abrikos og marcipan
Æggekage med limabønner
Bagels med abrikoser
40 min.
Couscoussalat med abrikos
25 min.
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Rødbede-pære relish
Kyllingeragout
Chili sin carne