Rugbrødshapper bagt brie havregryn opskrifter

Ølstegt svineskank
3 t
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Blomkålsfrikadeller
1 t
Farsbrød med bagte løg og kartofler
1 t, 15 min.
Bagte små græskar med dressing og spinat salat
1 t
Frikadeller med små kartofler og råsyltet kål
50 min.
Rodfrugtsuppe med krydrede kødboller
Forloren hare med rodfrugter
Frikadeller med havregryn og dadler
50 min.
Klassisk and
Bagte pærer med marcipan og kardemommecreme
Pandekager med citroncreme og jordbær
Culotte af ungkvæg med enebær, bagte kartofler, salat og hvidløgscreme
50 min.
Ovnbagt fisk med indisk inspireret spinatsauce
Lyssej med svampe bagt i spidskål
Mig og min mad logo
Falafel med blomkålssalat
40 min.
Fladbrød med ristet blomkål og chilisauce
1 t
Bagt kuller med linguine, østershatte og myntedressing
45 min.
Saftig bagt laks med sesam og soya
Frisk limekage
Rødfisk og skaldyr bagt i kokosmælk
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Adventsbrunch
Braiseret svineskank med karamelliserede kikærter, tahinskum og pærechutney
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495