Ribben i ovn opskrifter
Rødgrød med fløde
Lammekølle provencale
1 t, 30 min.
Ovnbagt laksefilet med salat
Ovnbagt laks med pandestegte grøntsager
30 min.
Sardiner med chermoula
Torsk bagt i bagepapir med citron, basilikum og tomat/squash salat
Svinekoteletter med svampe i flødesauce
45 min.
Kalvetykkam med tomater og urtedrys
Kokoskage med bær
Klassiske koteletter i fad
45 min.
Falafel med blomkålssalat
40 min.
Tacos med Dansk Kalv ribeye
30 min.
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Rødgrød med forskellige bær, rabarber og ribs
Mørbrad stegt som vildt med ærter og agurkesalat
1 t, 30 min.
Ris- og sellerifad med skinke
Svenske kåldolmer med tyttebær
Ovnstegt roastbeef med rodfrugtfad
1 t
Marineret svinebryst, Hong Kong style
3 t
Carpaccio af Filet Royal med mizuna og radiser
1 t
Fisk i fad
Krydret oksefars i ovn med chorizopølse, kartofler og spejlæg
Andebryst med krydrede blommer.
Grillet kanin med grøntsager og nem aioli