Ribben i ovn opskrifter

Rødgrød med fløde
Lammekølle provencale
1 t, 30 min.
Ovnbagt laksefilet med salat
Ovnbagt laks med pandestegte grøntsager
30 min.
Sardiner med chermoula
Torsk bagt i bagepapir med citron, basilikum og tomat/squash salat
Svinekoteletter med svampe i flødesauce
45 min.
Kalvetykkam med tomater og urtedrys
Kokoskage med bær
Klassiske koteletter i fad
45 min.
Mig og min mad logo
Falafel med blomkålssalat
40 min.
Tacos med Dansk Kalv ribeye
30 min.
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Rødgrød med forskellige bær, rabarber og ribs
Mørbrad stegt som vildt med ærter og agurkesalat
1 t, 30 min.
Ris- og sellerifad med skinke
Svenske kåldolmer med tyttebær
Ovnstegt roastbeef med rodfrugtfad
1 t
Marineret svinebryst, Hong Kong style
3 t
Carpaccio af Filet Royal med mizuna og radiser
1 t
Fisk i fad
Krydret oksefars i ovn med chorizopølse, kartofler og spejlæg
Andebryst med krydrede blommer.
Grillet kanin med grøntsager og nem aioli
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495